• banner

Geser lan jendhela

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Sliding door minangka lawang kulawarga sing umum, sing bisa ditolak lan ditarik. Kanthi pangembangan teknologi lan macem-macem cara dekorasi, fungsi lan ruang lingkup geser lawang saya maju saka permukaan piring tradisional nganti kaca, kain, rotan, profil paduan aluminium, saka lawang geser, lawang lempitan menyang lawang pemisahan.
Apa jedhing meter persegi utawa kamar panyimpenan sing ora teratur, angger lawang geser diganti, ora kepenak ruangane sempit, ora bakal dibuang. Lawang geser lempitan malah bisa dibukak 100%, sing ora mbutuhake ruangan apa-apa. Saka sudut pandang panggunaan, lawang geser mesthi nggampangake divisi ruang lan panggunaan ruang tamu, lan desain push-pull sing cukup cocog karo urutan kompak lan irama urip modern. Ing babagan rasa, lawang kaca push-pull bakal nggawe ruang tamu katon luwih entheng, lan partisi, tutup lan liya-liyane iku gampang banget, nanging ora bakal ana pangowahan. Dina iki, cedhak karo alam sing disengkuyung. Pintu geser sing lancar lan sepi bisa dipasang ing balkon kanggo ngrasakake sunar srengenge lan pemandangan

HCT10

Jembaré pigura 100mm, lan kekandelan tembok ing sisih 1.1mm lan 1.2mm.
Seri iki minangka jendela geser sabuk rol telu.
Ana rel rata, rel dhuwur lan kurang, lan trek busur sempit.
Tanduran kaca 9mm lan 20mm bisa milih gelas siji utawa gas insulasi.
Seri iki bisa dilengkapi kunci lan kunci sabit.
Seri iki bisa digunakake kanggo windows lan windows.
1,5m 1.8m kanthi windows padhang (kanthi windows layar) saben kothak 4,765kg;

WGX80

Jembaré pigura 80mm, lan kekandelan tembok ing sisih 1.1mm lan 1.2mm.
Ana ril rata, rel dhuwur lan Low, ril amba lan ril sempit.
Seri iki minangka jendela geser sabuk telung rel, sing bisa nambah gille anti-pencurian ruangan
Kaca bisa dipilih 6,5mm-20mm, siji kaca utawa kaca isolasi.
Seri segel sisih iki ditambah karo stip lem ani-clolisioil kanggo nyuda swara lan nginstal Lock lan Crescent Lock.
Seri iki bisa digunakake kanggo windows lan windows.
1,5m * 1.8m kanthi windows padhang (kanthi windows layar) saben kothak 3669kg;

WGX90

Jembaré bingkai yaiku 90mm, lan kekandelan tembok ing sisih iki 1,1 mm lan 1,2mm.
Seri iki minangka jendela geser sabuk rol telu.
Ana ril rata, rel dhuwur lan Low, ril jembar lan ril nrrow.
Ing kedudukan kaca 8mm, sing cocog kanggo siji kaca.
Seri iki bisa dilengkapi Kunci lan kunci sabit.
Seri iki bisa digunakake kanggo windows lan windows.
1,5m * 1.8m kanthi windows padhang (karo windows layar) saben kothak 4,185kg;

WH80

Jembar profil kasebut 80 lan 123mm, lan kekandelan tembok sisih iki 1,1 mm 1,4 mm.
Seri iki bisa milih monorel, rong trek, telung trek lan liya-liyane.
Godhong lawang dipotong sambungan kode sudut 45 derajat, pocessing gampang, splicing tenan;
Alur kaca 18mm lan 21mm cocog kanggo kaca insulasi.
Seri iki bisa digunakake minangka set roti lan sudhut tembok.
Seri iki cocog kanggo lawang lan lawang loteng.
Seri iki bisa ngrusak bukaan dobel, bukaan dobel, ndandani kaping pindho lan patang bukaan.
1.1mm kekandelan tembok, 1,8m * 2.2m lawang geser (ora kalebu bungkus) l 4,383kg saben kothak sing bisa dikonsumsi.

WH98

Jembaré profil 98mm lan kekandelan tembok ing sisih 1.2mm.
Bingkai lawang disambungake karo sekrup 90 derajat, lan godhong lawang dipotong 45 derajat.
Seri iki bisa milih loro lawang geser ril lan lawang rel sing digantung.
Lan rol ngisor nggunakake katrol bantalan beban kanggo push lan narik lancar lan tanpa goyang.
Gratis alangi, desain ambang kurang, gampang acess.
Tutup tembok, lan permukaan bahan kipas lengkungan cekung kanthi tampilan beatil.
Kapasitas bantalan gedhe, cocog kanggo lawang geser lawang loteng, lawang lanskap mbukak;
Jembaré kedudukan kaca 18mm, sing cocog kanggo kaca isolasi.
Seri iki yaiku 1.2mm tembok tikness, 1.8m * 2.2m push and pull door per square habis 5,17kg;

WT808

Jembaré pigura 79mm, lan kekandelan tembok sisih iki 1,1mm.
Seri iki minangka jendela geser sabuk rol telu.
Macem-macem rel geser ndhuwur, rel dhuwur lan Low, rel mudhun bisa dipilih;
Kaca gelas 10mm lan 19mm bisa milih gelas siji utawa gelas insulasi.
Seri iki bisa dilengkapi kunci lan kunci sabit.
Seri iki bisa digunakake kanggo windows lan windows.
1,5m * 1.8m kanthi windows padhang (karo windows layar) saben kothak 3,896kg;

WTC84

Jembaré pigura 84mm, lan kekandelan tembok sisih 1,1 mm 1,4 mm.
Seri iki minangka jendela geser sabuk rol telu.
Macem-macem rel geser ndhuwur, rel dhuwur lan kurang, rel mudhun bisa dipilih;
Sing nganggo kedudukan kaca 7mm, sing cocog kanggo kaca siji.
Seri iki bisa dilengkapi Lock lan Crescent Lock.
Seri iki bisa digunakake kanggo windows lan windows.
1,5m * 1.8m kanthi windows padhang (karo windows layar) saben kothak 4,307kg;

WTC90A

Ambane pigura 91mm, lan kekandelan tembok sisih iki 1,2 mm lan 1,4mm.
Seri iki minangka jendela geser sabuk rol telu.
Ana ril rata, rel dhuwur lan kurang, ril amba lan ril sempit.
Kedudukan kaca 7mm - 24mm, sampeyan bisa milih siji kaca utawa kaca isolasi.
Seri iki bisa dilengkapi kunci lan kunci sabit.
Seri iki bisa digunakake kanggo windows lan windows.
1,5m * 1.8m kanthi windows padhang (karo windows layar) saben kothak 4.419kg;

WTC98

Jembaré pigura 98mm, lan kekandelan tembok sisihé 1,4mm 1,6mm.
Seri iki minangka jendela geser sabuk rol telu.
Ana trek dhuwur lan Kurang, trek amba lan sempit.
Jembaré kedudukan kaca 8mm, sing cocog kanggo kaca siji.
Seri iki bisa dilengkapi kunci lan kunci sabit.
1,5m * 1.8m kanthi windows padhang (karo windows layar) saben kothak 6.601kg;

WTC100

Ambane bingkai 100mm, lan kandel tembok sisih iki 1.1mm-1.4mm.
Seri iki minangka jendela geser sabuk rol telu.
Trek gulung dhuwur lan ngisor luwih lemes.
Kaca goovevs 6.8mm lan 24mm bisa milih gelas tunggal utawa gas insulasi.
Seri iki bisa dilengkapi Lock lan Crescent Lock.
Lawang sing bisa dipasang bisa dipilih kanggo configrasi ril ngisor.
1,5m * 1.8m kanthi windows padhang (karo windows layar) saben kothak 4,898kg;

WTC125

Jembaré bingkai 125mm, lan kekandelan tembok ing sisih 1.2mm 1,5mm.
Seri iki minangka jendela nyanyi sabuk track lan lawang siding.
Ana rel rata, rel dhuwur lan kurang, lan trek busur sempit.
Jembaré kedudukan kaca 6.2mm, sing cocog kanggo kaca siji.
Seri iki bisa dilengkapi kunci lan kunci sabit.
Seri iki bisa digunakake kanggo windows lan windows.
1,5m * 1.8m kanthi windows padhang (karo windows layar) saben kothak 5.546kg;

WTM104

Jembar profil kasebut 104mm lan 156mm, lan kekandelan tembok profil 1.2mm.
Bingkai lawang disambungake karo sekrup 90 derajat, lan godhong lawang dipotong 45 derajat.
Seri iki bisa milih loro push push rail lan telung push push rail.
Roda anti, lan rel ngisor nggunakake katrol bantalan beban kanggo meksa lan narik lancar lan tanpa goyang.
Gratis alangi, desain ambang kurang, gampang acess.
Digawe saka tutup tembok, lan permukaan bahan kipas lengkungan cekung kanthi tampilan sing apik.
Kapasitas bantalan gedhe, cocog kanggo lawang geser lawang loteng, lawang lanskap mbukak;
Jembaré kedudukan kaca 28mm, sing cocog kanggo kaca isolasi.
Tali tembok 1.2mm, 1.8m * 2.2m push and pull door per square habis 6.272kg;

WZM118

Ambane bingkai profil 108mm 176mm lan kekandelan tembok profil 1.6mm.
Bingkai lawang disambungake karo sekrup 90 derajat, lan godhong lawang dipotong 45 derajat.
Seri iki bisa milih loro tarik push rail, telung tarik push rail lan lawang layar.
Roda anti, lan rol ngisor nggunakake plow bantalan beban kanggo meksa lan narik lancar lan tanpa goyang.
Gratis tanpa hambatan, desain ambang ngisor sing gampang.
Seri iki bisa digunakake kanggo nutupi tembok lan tampilan sing apik.
Kapasitas bantalan gedhe, cocok kanggo dorongan geser lawang balcoy, dor lanskap bukaan gedhe;
Kedudukan kaca 27mm lan 33mm ambane, lan cocog kanggo kaca isolasi.
1,8m * 2.2m lawang geser saben kothak habis 8,506kg


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Insulated home sliding doors and windows

      Pintu lan jendela geser omah terisolasi

      Saiki ing macem-macem lingkungan beda-beda bakal digunakake lawang lan jendhela isolasi panas, alasan utamane yaiku duwe kinerja isolasi panas sing apik, ing proses aplikasi ora butuh perawatan khusus, duwe ketegangan sing apik, lan uga bisa nggayuh sing apik efek anti banyu lan tahan api, keamanan uga bakal nggayuh standar sing luwih dhuwur. Amarga kinerja isolasi termal sing apik banget lan efek isolasi swara lan nyuda swara, mula ...

    • sun room

      kamar sun

    • Folding door

      Lawang lempitan

      Lipat lempitan biasane digawe saka bingkai lawang, godhong lawang, bagean transmisi, bagean tangan sing muter, batang transmisi, piranti arah, lsp. Jinis lawang bisa dipasang ing njero ruangan lan ruangan. Saben lawang duwe papat godhong, loro kanggo lawang sisih lan loro kanggo lawang tengah. Bingkai ing sisih sisih godhong lawang sisih disambungake karo godhong lawang tengah kanthi engsel, Poros muter ndhuwur lan ngisor dipasang ing sisih ndhuwur lan ngisor stile ...

    • overhang door

      lawang overhang

    • luxury door

      lawang kemewahan

    • Insulated home folding door

      Lawang lempitan omah terisolasi

      Desain sistem alur standar Eropa, apik lan apik banget, ora ana bolongan proses bocor; Ana macem-macem gaya kombinasi lan macem-macem bentuk sing bisa dipilih. Struktur profil nyadari telung struktur rongga, lan struktur rongga multi duwe insulasi swara dhuwur lan efek hemat energi sing akeh (Kayadene: insulasi panas, adhem, adhem, energi panas ora gampang diluncurake, lsp); Kinerja anti nyolong, nggunakake engsel (engsel) kanggo mbukak, multi kunci po ...