• banner

Kualitas

Wacang Aluminium mesthi fokus ing inti operasional bisnis. Adhedhasar pangembangan luwih saka 20 taun, wis ngusulake model manajemen kualitas "siji inti, dobel lan limang jaminan", sing umume nggambarake gegayuhan staf Wacang kanggo ngupayakake pembangunan berkelanjutan.

Siji Inti

Kanthi budaya minangka inti, Wacang nyedhiyakake tujuan perusahaan kanggo "nggawe merek global lan mbangun Wacang sing umure wis setaun". Kanggo mujudake Wacang umur setaun, budaya perusahaan minangka jiwa perusahaan kanggo pembangunan berkelanjutan. Wong Wacang mung bisa oleh warisan lan nggawa Wacang maju. Mung kanthi budaya lan budaya perusahaan sing apik, perusahaan bisa urip lan maju.

Efisiensi lan Keuntungan

Nggawe efisiensi lan entuk manfaat minangka kriteria, Wacang nerusake nilai inti "integritas, efisiensi, pragmatisme, lan usaha", sing nuntut warga Wacang adhedhasar kasunyatan, dhasar, lan nindakake pakaryan kanthi mandhiri -kaya dhasar kanthi dhasar kejujuran lan integritas. Efisiensi kerja lan efisiensi operasional terus ningkatake efisiensi kerja.

Wacang Aluminium "Siji Inti, Efek Dobel lan Lima Jaminan" Model Manajemen Mutu

Efisiensi lan Keuntungan

Jupuk sistem jaminan strategis, sistem jaminan sumber, sistem jaminan operasi, sistem jaminan pangukuran, lan sistem jaminan perbaikan minangka sarana, lan integrasi limang sistem jaminan menyang GB / T 19001 perusahaan, IATF16949, GB / T 24001, GB / T 28001, GB / T23331, standar prilaku sing apik lan sistem manajemen lan standar liyane, kanggo nggayuh integrasi organik saka limang sistem jaminan utama kanggo nggedhekake efektifitas.