• banner

Karakteristik kinerja lan kaluwihan saka lawang paduan aluminium lan Windows

Saliyane alasan ing ndhuwur, nanging uga saka lawang paduan aluminium lan Windows duwe ciri lan kaluwihan kaya ing ngisor iki:
Karakteristik kinerja lawang paduan aluminium lan Windows:
1, bobot entheng, awet. Pintu lan jendela paduan aluminium tinimbang lawang baja lan Windows udakara 50% cahya; Saka lawang kayu lan tahan korosi Windows, ora gampang bosok, lapisan pewarnaan oksidasi ora tiba, ora luntur, awet.
2, kinerja panyegelan sing apik. Kenceng hawa jendhela lawang paduan aluminium dhuwur, jinis watertight lan jinis insulasi swara luwih apik tinimbang jendhela lawang kayu lan jendhela lawang baja.
3, warna lan kilau padhang lan apik. Bingkai jendhela lawang paduan aluminium digawe saka bahan, proses nganggo warna amoniasi, bisa nganggo warna kayata perak perak, tembaga, abang peteng, bisa njupuk pola dekorasi warna. Pintu lan jendela paduan aluminium sing ana gandhengane, katon apik banget, lumahing padhang lan resik, warna lan kilau apik banget lan kuat, nambah efek dekorasi saka fasad njero ruangan lan ruangan. Pintu lan jendela paduan aluminium, pelestarian panas, tahan geni, anti banyu, anti korosi, kinerja insulasi swara yaiku jendhela kayu, jendela baja, ora ana tandhingane, regane moderat, tampilan mewah, macem-macem gaya, panyegelan apik, tahan api, ora gampang deformasi, kekuatan sing apik, gampang dipasang, teknologi sing apik banget, minangka generasi anyar lawang lan materi Windows, kanthi prospek sing jembar.
Kauntungan saka lawang paduan aluminium lan Windows:
1: kenceng banyu, kenceng hawa
Kencengake banyu lan kenceng hawa minangka titik utama kanggo milih lawang lan Windows, lawang paduan aluminium lan Windows ing rong aspek kinerja kasebut apik banget. Kinerja watert sing apik kanggo mesthekake yen badai teka, nanging uga kanthi efektif nyegah banyu udan menyang ruangan. Lan kinerja kedhap udara cukup kuwat, lan kanthi pita kedap, kanggo nggayuh efek saka angin lan anget.
2: kinerja isolasi swara
Sing digunakake jendhela lawang paduan aluminium yaiku kaca sing dikencengi kothong, isolasi swara luwih kuat. Yen dibandhingake karo lawang kayu sing biasa duwe efek isolasi swara sing luwih apik, bisa nggawe swara ing njobo ruangan bisa entuk drajangan nalika mlebu ruangan, supaya bisa nyegah gangguan ing njero ruangan.
3: urip layanan
Paduan aluminium awet lan ora ngalami masalah tuwa. Lumahing lawang paduan aluminium lan Windows bakal ditutupi lapisan film alumina sing lancip nanging kuwat banget, kanthi karakteristik bukti kelembapan sing jelas, komposisi stabil, anti-penuaan, ora ana deformasi.
Kauntungan kaping papat: kinerja lingkungan
Pintu paduan aluminium lan Windows dibandhingake karo lawang kayu biasa, lawang kayu umume kudu nggunakake veneer cat, lan cat lan papan gawean, ana pirang-pirang zat mbebayani kayata formaldehida, mbebayani kesehatan. Lan amarga lawang paduan aluminium kasedhiya, tanpa bahan mbebayani liyane lan cocog karo syarat perlindungan lingkungan, mula jendhela lawang paduan aluminium minangka generasi anyar produk perlindungan lingkungan.


Wektu kiriman: Jul-03-2021