• banner

Sertifikasi produk internasional kanggo mbantu ngekspor lawang paduan aluminium lan Windows

Ing pangaribawa strategi nasional "One Belt And One Road", pangembangan industri konstruksi nggawe kemajuan sing jembar lan nyepetake langkah "metu" industri konstruksi. Saiki, skala proyek infrastruktur "One Belt And One Road" ing macem-macem wilayah wis ngluwihi 1 triliun yuan, lan skala investasi lintas batas udakara 52,4 milyar dolar AS. Siklus konstruksi infrastruktur umum yaiku 2-4 taun. Ing 2015, jumlah investasi "Sabuk lan Siji Dalan" domestik antara 300 milyar nganti 400 milyar yuan. Antarane investasi infrastruktur luar negeri, 1/3 proyek kasebut ana ing China. Ing 2015, skala investasi sing didhukung dening "One Belt And One Road" udakara 400 milyar yuan.
Saklawasé 60 negara ing sabuk lan dalanan wis ngungkapake dhukungan lan melu aktif ing konstruksi kasebut. Radiasi "One Belt And One Road" nyakup ASEAN, South, West, Central, North Africa lan Eropa, kanthi total populasi 4,6 milyar (udakara rong pertiga saka jagad iki) lan PDB 20 triliun dolar AS (udakara siji -telu jagad). Miturut prakiraan awal, proporsi ekspor China menyang wilayah "One Belt And One Road" diarepake bakal udakara udakara sepertiga ing dasawarsa sabanjure, lan total investasi China ing Inisiatif Sabuk lan Dalan diperkirake bakal tekan $ 5 triliun.
Ketua ora bakal usaha apa-apa kanggo nyengkuyung "wilayah" visi dalan sutra anyar, lan kanggo pambangunan dana $ 40 milyar kanggo nyakup "wilayah" negara-negara pasifik nggunakake konstruksi infrastruktur, ing sangisoré festival internasional, ing kana bakal dadi bagean gedhe saka perusahaan konstruksi domestik menyang luar negeri, kanggo melu konstruksi.
Saiki, lawang aluminium lan Windows ing ruang pasar global gedhe banget, utamane ing Australia, Asia Tenggara lan Amerika Selatan lan papan liyane.
Australia:
Sanajan indikator kinerja lawang Australia lan desain Windows, utamane kinerja insulasi, ora dhuwur, umume dianggep padha karo level China sepuluh taun kepungkur. Miturut pangenalan pangembang Australia, lawang lan Windows mung bisa diliwati kanggo nggayuh spesifikasi desain lokal.
Vila-vila anyar ing Australia nggunakake Windows aluminium umum, uga ana sawetara lawang aluminium jembatan sing rusak lan Windows. Ing apartemen Australia lan bangunan komersial, aluminium Windows digunakake kanthi jumlah akeh.
Asia Tenggara:
Pasar Asia Tenggara minangka negara pertanian sing gedhe, kekurangan produksi lan manufaktur, lan saiki ing jaman pembangunan cepet, nindakake konstruksi dhasar kanthi kuat, panjaluk lawang bahan bangunan lan produk Windows gedhe banget, kita China minangka negara manufaktur gedhe ing donya, produk gumantung karo impor negara kita.
Amerika Selatan:
MiltonRego, presiden Asosiasi Aluminium Brasil (ABAL), nyathet bubar
Ing 2018, Brasil bakal ngimpor 132.000 ton aluminium saka China, nggawe China dadi negara sumber utama impor aluminium Brasil. Milton Lego ujar manawa Brasil mboko sithik ngasilake luwih sithik aluminium lan ngimpor luwih akeh. "Amarga China ngasilake akeh aluminium, mula, kita ngasilake aluminium sithik lan sithik ngekspor bijih aluminium." Kandhane. "Produksi aluminium ing China wis nambah 12 kali lipat wiwit taun 2000, nggawe China dadi produsen lan eksportir produk aluminium paling gedhe ing donya. "Brasil ora bisa saingan karo China ing produksi aluminium."


Wektu kiriman: Jul-05-2021