• banner

Lawang spring lantai ngarep sing terisolasi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Lawang musim semi sing terisolasi minangka lawang otomatis, lan trek kasebut digawe saka kekuatan dhuwur lan aluminium tahan aus. Bisa dipotong kanthi gampang, lan uga ing toko-toko lan papan liyane kanthi macem-macem ambane, bisa diatur ing situs lan dipasang kanthi ukuran paling apik. Dawa unit dhasar yaiku 2.5m.
Pangopènan saben dinane
1. Sawise dipasang lawang lan jendhela, film protèktif ing permukaan profil bakal dicopot wektu lan diresiki; Yen ora, pirang-pirang permen karet film protèktif bakal tetep ana ing profil, sing angel diresiki.
2. Ing dina sing akeh angin, kamar kasebut kudu ditutup ing wektu.
3. Obyek sing abot ora bisa digantung ing jendela jendhela.
4. Jendela ayunan bisa dibukak kanthi beda kanthi ngganti arah gagang ngalih. Kita kudu ngerti cara ngoperasikake supaya ora rusak.
5. Nalika jendhela geser digunakake, trek geser kudu di resiki supaya tetep resik, saengga ora ana partikel sing keras ing permukaan trek lan alur.
Prinsip
Spring spring minangka jinis lawang hidrolik sing luwih cedhak, nanging piranti sing ditindhes yaiku gir cacing tinimbang rak lan pinion. Amarga roda cacing bisa muter maju lan mundur, spring spring bisa digunakake kanggo lawang kanthi mbukak rong arah, dene lawang sing luwih cedhak mung bisa digunakake kanggo lawang kanthi mbukak siji arah. Teknologi kunci saka spring lemah yaiku kursi bantalan ing sisih ngisor batang utama, sing nemtokake bahan bantalan spring lemah.

WGR100

Jembar profil kasebut 100mm lan kekandelan tembok sisih iki 2.0mm.
Seri iki ketemu lawang spring penggemar kembar lan siji kanthi sisih padhang lan sisih padhang.
Ing njero lan 0utera feeley mbukak lan ditutup kanthi otomatis.
Kasedhiya macem-macem pigura, lawang lan garis tekanan.
Bisa digunakake minangka lawang lobi lan kantor, kanthi tampilan sing sederhana lan apik lan efek moyoki apik.t
Kedudukan gelas 24mm? 32mm bisa dipilih miturut kabutuhan.
1.8m * 2.4m 12.145kg kanggo saben bahan sing bisa digunakake ing jubin.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Folding door

      Lawang lempitan

      Lipat lempitan biasane digawe saka bingkai lawang, godhong lawang, bagean transmisi, bagean tangan sing muter, batang transmisi, piranti arah, lsp. Jinis lawang bisa dipasang ing njero ruangan lan ruangan. Saben lawang duwe papat godhong, loro kanggo lawang sisih lan loro kanggo lawang tengah. Bingkai ing sisih sisih godhong lawang sisih disambungake karo godhong lawang tengah kanthi engsel, Poros muter ndhuwur lan ngisor dipasang ing sisih ndhuwur lan ngisor stile ...

    • overhang door

      lawang overhang

    • sun room

      kamar sun

    • Insulated home folding door

      Lawang lempitan omah terisolasi

      Desain sistem alur standar Eropa, apik lan apik banget, ora ana bolongan proses bocor; Ana macem-macem gaya kombinasi lan macem-macem bentuk sing bisa dipilih. Struktur profil nyadari telung struktur rongga, lan struktur rongga multi duwe insulasi swara dhuwur lan efek hemat energi sing akeh (Kayadene: insulasi panas, adhem, adhem, energi panas ora gampang diluncurake, lsp); Kinerja anti nyolong, nggunakake engsel (engsel) kanggo mbukak, multi kunci po ...

    • Casement door and window

      Pintu lan jendhela kaset

      Engsel dipasang ing salah siji sisih jins lan disambungake karo pigura jendhela. Miturut bukaan njaba utawa batin, jendhela jinis iki dipérang dadi jendhela casement njaba lan jendela casement njero. Jendhela jinis iki ditondoi kanthi struktur sing sederhana, bukaan fleksibel, gampang diresiki, lan kinerja panyegelan sing apik nalika ditutup. Iki minangka jinis jendhela sing paling akeh digunakake ing bangunan sipil [1] Gaya windows ing omah masarakat. Bukaan lan closi ...

    • casement door

      lawang kamar