• banner

Pintu lan jendhela omah sing terisolasi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pintu lan windows Casement nuduhake lawang lan windows kanthi ventilasi tartamtu, kinerja cahya awan lan fungsi ngunci, sing dipasang ing sisih sisih bolongan lan cangkem kanthi luwih saka rong titik paralel utawa vertikal minangka poros, lan bisa dibukak kanthi manual, listrik , dirantai, bengkong, diputer lan magnetik. Dheweke dipérang dadi bukaan njero, bukaan njaba, gratis, gantung ing ndhuwur, gantung ngisor, gantung tengah, transfer, windows casement lipat, windows casing lempitan, lempitan, ngangkat, lsp
Bukaan horisontal nuduhake bentuk lawang lan windows sing mbukak. Lawang lan windows bisa digawe bukaan horisontal internal, bukaan horisontal eksternal lan bukaan horisontal internal kanthi fungsi gantung! Bukak datar lan push-pull mung nuduhake bukaan lawang lan windows, utamane liwat hardware kanggo entuk efek sing dikarepake!
Ati-ati
1. Jendela ruangan njaba ora cocog kanggo bangunan dhuwur - bangunan omah kanthi jubin pitu utawa luwih;
2. Kaca keamanan kudu digunakake kanggo gelas, amarga yen gelas rusak kanthi ora sengaja, wong sing lewat bakal cilaka nalika dibukak ing njaba (kanggo bangunan omah kanthi lantai enem utawa ngisor), lan anggota kulawarga bakal cilaka nalika wis ana dibukak nang njero;
3. Unit profesional kedah diajak desain lan instalasi

G70

Jembaré bingkai njaba 67mm lan 100mm, lan kekandelan tembok ing sisih iki 1,6mm;
Penggemar wates lan ier dipotong nganti 45 derajat.
Wangun jendhela duwe akeh permukaan cambered kanthi tampilan sing apik.
Seri iki bisa digunakake kanggo mbukak windows, mbukak windows lan mbukak lawang.
Kedudukan kaca 27mm cocok kanggo insulasi gass.
Lan kinerja panyegelan luwih apik tinimbang jendela geser umum.
1,5m * 1.8m jinis jendhela standar saben kothak habis 10.949kg;

WGR96P

Jembaré bingkai njaba 96mm, lan témboké kandelé 1.4mm.
Pembuangan wates lan batin dipotong nganti 45 derajat.
Seri iki bisa digunakake minangka lawang njaba.
Kedudukan kaca 31mm-35mm bisa dipilih miturut kabutuhan alur sing ora nanggepi.
Kanthi pita perekat utawa lem kaca, lan kinerja panyegelan luwih apik tinimbang jendela geser umum.
Jendela standar 1,5m * 1.8m (kanthi jendhela layar) 10.132kg saben kothak habis.

WGR100E

Jembaré bingkai njaba 100mm, lan kandel tembok sisih iki 1,4mm.
Penggemar wates lan batin dipotong nganti 45 grader.
Seri iki minangka layar jendhela mbukak lan mbukak sing terintegrasi karo kunci tangan independen.
Gauze umum bisa digunakake, utawa net berlian bisa digunakake.
Kedudukan kaca 26mm-30mm bisa dipilih kanggo kabutuhan alur sing ora nanggepi
Seri iki bisa digunakake kanggo nggawe windows lan windows.
Jendela standar 1,5m * 1.8m (kanthi jendhela layar) 1.061k saben bahan kothak;

WGR110

Jembaré bingkai njaba 110mm lan 150mm, lan kandel tembok sisih iki 1,4mm;
Pembuangan wates lan batin dipotong nganti 45 derajat.
Seri iki minangka layar jendhela mbukak lan mbukak sing digabung karo Kunci tangan independen.
Kanthi layar jaring berlian, gile anti-nyolong bisa ditambah ing tengah.
Alur kaca 23mm lan 25mm bisa dipilih miturut kabutuhane.
Kaca posisi sing tetep bisa diowahi dadi istltion njero ruangan.
Jendela standar 1,5m * 1.8m (kanthi jendhela layar) 1,352kg saben kothak habis.

WGR110P

Jembaré bingkai njaba 110mm lan 150mm, lan kandel tembok sisih iki 1,4mm;
Pembuangan wates lan batin dipotong nganti 45 derajat.
Seri iki minangka layar jendhela mbukak lan mbukak sing digabung karo Kunci tangan independen.
Kanthi layar jaring berlian, gile anti-nyolong bisa ditambah ing tengah.
Alur kaca 23mm lan 25mm bisa dipilih miturut kabutuhane.
Kaca posisi sing tetep bisa diowahi dadi istltion njero ruangan.
Jendela standar 1,5m * 1.8m (kanthi jendhela layar) 1,352kg saben kothak habis.

WGR115

Jembaré bingkai njaba 90mm lan 115mm, lan kandel tembok sisih iki 1,4mm;
Pembuangan wates lan batin dipotong nganti 45 derajat.
Bisa dibukak kanthi horisontal lan horisontal, lan bisa dibukak kanthi horisontal.
Jendhela layar kanthi layar berlian bisa dibukak kanthi rata utawa push and narik.
Kedudukan kaca 27mm cocog kanggo kaca insulasi.
Jendela standar 1,5m * 1.8m (kanthi jendhela layar) 12.249kg saben kothak habis.

WGR130

Jembar bingkai njaba 65mm lan 130mm, lan kekandelan tembok ing ngisor iki 1,9mm;
Penggemar wates lan iner dipotong nganti 45 derajat.
Seri iki minangka layar jendhela mbukak lan mbukak sing terintegrasi karo kunci tangan independen.
Kanthi lawang layar lan jendhela, gille anti-maling bisa ditambah ing tengah.
Kedudukan kaca 17 mm - 3 mm, lan tungku krrespondin bisa dipilih miturut kabutuhan.
Kaca posisi sing tetep bisa diowahi dadi itlltion ing njero ruangan.
0,9m * 2.2m lawang standar (kanthi lawang layar) saben kothak habis 19.588kg;

WGR768

Jembaré bingkai njaba 71mm, lan témboké kandelé 1.4mm.
Pembuangan wates lan batin dipotong nganti 45 derajat.
Seri iki minangka layar jendhela mbukak lan mbukak sing digabung karo Kunci tangan independen.
Anti maling gille bisa ditambah ing tengah.
Jembaré kedudukan kaca 24mm, sing cocog kanggo kaca jampel.
Kanthi pita perekat utawa lem kaca, lan kinerja panyegelan luwih apik tinimbang jendela geser umum.
Jendela standar 1,5m 1.8m (kanthi jendhela layar) 9053kg saben kothak habis.

WGR90 / 140

Bingkai njaba yaiku 90 mm, 110mm, 120 mm, 140 mm, lan kekandelan tembok sisih iki 1,4mm.
Penggemar wates lan ier dipotong nganti 45 derajat.
Macem-macem bingkai njaba lan bahan kipas bisa dipilih.
Seri iki minangka layar jendhela mbukak lan mbukak sing digabung karo Kunci tangan independen.
Kanthi layar jaring berlian, gilel anti-maling bisa ditambah ing tengah.
Kedudukan kaca 27mm dipilih miturut ukuran bingkai njaba.
1,5m * 1,8m jinis jendhela standar saben kothak 10,11 kg;

WGR108 / 118

Jembaré bingkai njaba 108mm lan 118mm, lan kandel tembok sisih iki 1,4mm;
Pembuangan wates lan batin dipotong nganti 45 derajat.
Seri iki minangka layar jendhela mbukak lan mbukak sing digabung karo Kunci tangan independen.
Gili anti-nyolong bisa ditambahake ing tengah, lan tutup tembok uga bisa digawe.
Alur kaca 25mm lan 34mm cocog kanggo kaca insulasi.
Seri iki bisa digunakake kanggo nggawe windows lan windows.
Jendela standar 1,5m * 1.8m (kanthi jendhela layar) 12.931kg saben kothak habis.

WPC68

Jembaré bingkai njaba 67mm, lan kandel tembok sisih iki 1,4mm.
Pembuangan wates lan iner dipotong 45 derajat.
Jinis linkage terintegrasi layar Window, kunci tangan sing dituduhake.
Kaca posisi tetep bisa diowahi dadi istallasi njero ruangan.
Kedudukan kaca 28mm-36mm bisa dipilih miturut kabutuhan alur sing ora nanggepi.
Sampeyan bisa milih mbukak siji, mbukak, siji mbukak + tetep. Seri iki bisa digunakake kanggo nggawe windows lan windows.
Jendela standar 1,5m 1.8m (kanthi jendhela layar) 8,71kg ​​saben kothak sing bisa dikonsumsi

WPC90C

Jembaré bingkai njaba 100mm, lan kandel tembok sisih iki 1,4mm.
Penggemar wates lan batin dipotong nganti 45 grader.
Seri iki minangka layar jendhela mbukak lan mbukak sing terintegrasi karo kunci tangan independen.
Gauze umum bisa digunakake, utawa net berlian bisa digunakake.
Kedudukan kaca 26mm-30mm bisa dipilih kanggo kabutuhan alur sing ora nanggepi
Seri iki bisa digunakake kanggo nggawe windows lan windows.
Jendela standar 1,5m * 1.8m (kanthi jendhela layar) 1.061k saben bahan kothak;

WPG68

Jembaré bingkai njaba 70mm, lan témboké kandelé 1.4mm.
Pembuangan wates lan batin dipotong nganti 45 derajat.
Seri iki ndhelikake layar sing didhelikake.
Kedudukan gelas 25mm-31mm bisa dipilih miturut kabutuhan goove sing ora nanggepi.
Kanthi pita perekat utawa lem kaca, lan perfrmance sealing luwih apik tinimbang jendela geser umum.
1.5m * 1.8m benang tutup jendela standar) 8,99kg saben kothak habis.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Folding door

      Lawang lempitan

      Lipat lempitan biasane digawe saka bingkai lawang, godhong lawang, bagean transmisi, bagean tangan sing muter, batang transmisi, piranti arah, lsp. Jinis lawang bisa dipasang ing njero ruangan lan ruangan. Saben lawang duwe papat godhong, loro kanggo lawang sisih lan loro kanggo lawang tengah. Bingkai ing sisih sisih godhong lawang sisih disambungake karo godhong lawang tengah kanthi engsel, Poros muter ndhuwur lan ngisor dipasang ing sisih ndhuwur lan ngisor stile ...

    • Casement door and window

      Pintu lan jendhela kaset

      Engsel dipasang ing salah siji sisih jins lan disambungake karo pigura jendhela. Miturut bukaan njaba utawa batin, jendhela jinis iki dipérang dadi jendhela casement njaba lan jendela casement njero. Jendhela jinis iki ditondoi kanthi struktur sing sederhana, bukaan fleksibel, gampang diresiki, lan kinerja panyegelan sing apik nalika ditutup. Iki minangka jinis jendhela sing paling akeh digunakake ing bangunan sipil [1] Gaya windows ing omah masarakat. Bukaan lan closi ...

    • luxury door

      lawang kemewahan

    • Insulated home folding door

      Lawang lempitan omah terisolasi

      Desain sistem alur standar Eropa, apik lan apik banget, ora ana bolongan proses bocor; Ana macem-macem gaya kombinasi lan macem-macem bentuk sing bisa dipilih. Struktur profil nyadari telung struktur rongga, lan struktur rongga multi duwe insulasi swara dhuwur lan efek hemat energi sing akeh (Kayadene: insulasi panas, adhem, adhem, energi panas ora gampang diluncurake, lsp); Kinerja anti nyolong, nggunakake engsel (engsel) kanggo mbukak, multi kunci po ...

    • casement door

      lawang kamar

    • business gate

      gerbang bisnis