• banner

profil aluminium industri

  • Aluminium Round Tube

    Tabung Babak Aluminium

    Tube Round Aluminium 6063T6 yaiku Alloy Aluminium 6063 sing bentuk pipa. Paduan iki umume diarani paduan arsitektur.

  • Aluminium Round Bar

    Bar Babak Aluminium

    Aluminium Round Bar 6063T6 minangka garis Alloy Aluminium 6063 sing bunder. Paduan iki umume diarani paduan arsitektur. Dikembangake minangka paduan ekstrusi, 6063 Aluminium Alloy nduweni sifat tarik sing cukup dhuwur, karakteristik finish sing apik banget lan tahan karat sing dhuwur. Iki minangka salah sawijining paduan sing paling cocog kanggo aplikasi anodisasi kalebu anodizing jas keras kanggo tabung silinder udara.

  • Extrusion profiles

    Profil ekstrusi

    Deskripsi Produk Cetakan ekstrusi miturut gambar pelanggan, macem-macem seri paduan aluminium. Unsur paduan utama 6061 paduan aluminium yaiku magnesium lan silikon, lan wujud fase Mg2Si. Yen ngemot manganese lan kromium, bisa netralake efek ala saka wesi; kadang tambaga utawa seng mung ditambahake kanggo nambah kekuwatan paduan tanpa resistensi korosi nyuda; ana sithik tembaga ing ...
  • Aluminium Hexagon tube

    Tabung Hexagon Aluminium

    Aplikasi Industri Tabung Aluminium Aerospace / Otomotif / Produk perawatan kesehatan / Elektronik / Olahraga santai / mebel ruangan / aksesoris kelautan Kelas 6000 Seri Bentuk Hexagon tabung Perawatan Lumahing Anodisasi Panjang 1000mm – 6000mm Mesin panggunaan, Alloy standar standar kekerasan mobil Utawa Ora Alloy Temper T3 - T8 Paduan 6061/6063/6005/6082
  • Aluminium Square Tube

    Tabung Persegi Aluminium

    Tabung Persegi Aluminium 6082T6 minangka alun-alun alun-alun Aluminium berbentuk 6082 persegi. Paduan iki ana ing kulawarga aluminium-magnesium-silikon (6000 utawa 6xxx seri). Iki minangka salah sawijining paduan sing paling populer ing seri.

  • Aluminium Hexagon Bar

    Bar Hexagon Aluminium

    Deskripsi Produk Bar Hexagon Aluminium 6082T6 yaiku batang Alloy Aluminium 6082 sing bentuk heksagonal. Paduan iki ana ing kulawarga aluminium-magnesium-silikon (6000 utawa 6xxx seri). Iki minangka salah sawijining paduan sing paling populer ing seri. 6082 Aluminium Alloy biasane dibentuk kanthi ekstrusi lan gulung, nanging minangka paduan tempa ora digunakake nalika casting. Uga bisa ditempa lan klambi, nanging iku ora umum karo paduan iki. Ora bisa kerja keras, nanging umume diolah panas ...
  • Aluminium Angle

    Sudut Aluminium

    Aluminium Angle 6063T6 minangka sudut Aluminium Alloy 6063. Paduan iki umume diarani paduan arsitektur.

    Dikembangake minangka paduan ekstrusi, 6063 Aluminium Alloy nduweni sifat tarik sing cukup dhuwur, karakteristik finish sing apik banget lan tahan karat sing dhuwur.

    Iki minangka salah sawijining paduan sing paling cocog kanggo aplikasi anodisasi kalebu anodizing jas keras kanggo tabung silinder udara.

  • Aluminium Channel

    Saluran Aluminium

    Deskripsi Produk Aluminium Channel 6063T6 minangka saluran Alloy Aluminium 6063. Paduan iki umume diarani paduan arsitektur. Dikembangake minangka paduan ekstrusi, 6063 Aluminium Alloy nduweni sifat tarik sing cukup dhuwur, karakteristik finish sing apik banget lan tahan karat sing dhuwur. Iki minangka salah sawijining paduan sing paling cocog kanggo aplikasi anodisasi kalebu anodizing jas keras kanggo tabung silinder udara.
  • Aluminium Flat Bar

    Bar Flat Aluminium

    Paduan 6082-T6 iki ana ing kulawarga aluminium-magnesium-silikon (6000 utawa 6xxx seri). Iki minangka salah sawijining paduan sing paling populer ing seri.

    6082 Aluminium Alloy biasane dibentuk kanthi ekstrusi lan gulung, nanging minangka paduan tempa ora digunakake nalika casting. Uga bisa ditempa lan klambi, nanging iku ora umum karo paduan iki. Ora bisa kerja keras, nanging umume diolah panas kanggo ngasilake suhu panas sing luwih dhuwur nanging duktilitas ngisor.

  • Aluminium Rectangular Tube

    Tabung Rectangular Aluminium

    Tube Rectangular Aluminium 6063T6 minangka tabung persegi dowo sing bentuke 6063 Aluminium Alloy. Paduan iki umume diarani paduan arsitektur.

    Dikembangake minangka paduan ekstrusi, 6063 Aluminium Alloy nduweni sifat tarik sing cukup dhuwur, karakteristik finish sing apik banget lan tahan karat sing dhuwur.

    Iki minangka salah sawijining paduan sing paling cocog kanggo aplikasi anodisasi kalebu anodizing jas keras kanggo tabung silinder udara.

  • Aluminium Tee Bar

    Bar Tee Aluminium

    Aluminium Tee Bar 6063T6 yaiku batang Alloy Aluminium kanthi bentuk 6063 tee. Paduan iki umume diarani paduan arsitektur.

    Dikembangake minangka paduan ekstrusi, 6063 Aluminium Alloy nduweni sifat tarik sing cukup dhuwur, karakteristik finish sing apik banget lan tahan karat sing dhuwur.

    Iki minangka salah sawijining paduan sing paling cocog kanggo aplikasi anodisasi kalebu anodizing jas keras kanggo tabung silinder udara.

  • Aluminium Shelf

    Rak Aluminium

    Keterangan Produk Ketahanan suhu tinggi, tahan korosi, resistensi abrasi. Cocog kanggo gudang sing resik, sifat mekanik sing apik, kekuatan sambungan sing dhuwur lan kapasitas bantalan sing dhuwur. Lahane apik lan tahan korosi. Workbench profil aluminium slot T fleksibel bisa nampung fasilitas pencahayaan lan papan tambahan supaya bisa dibangun kanthi cepet. Gampang dipasang; ora dibutuhake mesin; rapi lan rapi. Nduwe rak sing bener iku integral karo efisiensi ...