• banner

Lawang lempitan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Lipat lempitan biasane digawe saka bingkai lawang, godhong lawang, bagean transmisi, bagean tangan sing muter, batang transmisi, piranti arah, lsp. Jinis lawang bisa dipasang ing njero ruangan lan ruangan. Saben lawang duwe papat godhong, loro kanggo lawang sisih lan loro kanggo lawang tengah. Bingkai ing sisih sisih godhong lawang sisih disambungake karo godhong lawang tengah kanthi engsel, Poros muter ndhuwur lan ngisor dipasang ing sisih ndhuwur lan ngisor stile ing sisih liyane godhong lawang sisih, lan poros muter disambungake karo kursi poros puteran ndhuwur lan ngisor pigura lawang ing loro-lorone bukaan lawang. Stil sisih bakal muter ngubengi stile, lan drive godhong lawang tengah muter nganti 90 derajat, supaya bisa mbukak lan nutup godhong lawang. Nalika listrik, pucuk poros puteran ndhuwur dipasang kanthi bagean tangan muter lan bagean transmisi, lan sisih ndhuwur ndhuwur pigura dipasang karo bagean transmisi lan pambuka lawang; Godhong lawang tengah diwenehake karo piranti arah. Sawise mbukak lawang mbukak, drive loro gir saben bagean transmisi bisa diputer, lan loro rak toothed nggawe gerakan linear. Pucuk rak liyane disambungake karo lengen sing muter, lan lengen sing muter nggawe gerakan bunder. Bingkai lawang sisih muter ngubengi siji stile kanggo mbukak godhong lawang kanthi listrik. Gabungan segel tengah saka rong godhong lawang tengah dilengkapi piranti proteksi keamanan, sing bisa bali menyang kahanan mbukak yen ana alangan nalika nutup, sing aman lan andal.

ZDM50

Jembaré bingkai njaba 50mm, lan témboké kandelé 2.0mm.
Bingkai njaba lan kipas internal dipotong 45 derajat.
Mode pembukaan opsional penggemar Muti, sing bisa dilipat ing njaba.
Cahya iku apik, garis pandhangane apik, penampilane ringkes, lan fungsine praktis.
Kapasitas bantalan gedhe, cocok kanggo mbukak lanskap bukaan, gampang digunakake lan ngenggoni papan cilik.
Ing kedudukan kaca 14mm, sing cocog kanggo siji kaca.
3,6m * 2.2m papat standar lawang saben kothak habis 5.574kg;

ZDM70

Jembaré bingkai njaba 69mm, lan témboké kandelé 3.0mm.
Bingkai njaba lan kipas batin dipotong 45 grader.
Mode pembukaan opsional multi kipas, sing bisa dilipat ing njaba.
Ukuran bagean moderat, lampu apik, garis pandhangane apik, lan fungsine praktis.
Seri iki bisa milih tembok lan tampilan sing apik.
Kapasitas bantalan gedhe, cocog kanggo mbukak lawang lanskap sing mbukak, gampang digunakake lan ruangan cilik 0ccupy.
Jembaré kedudukan kaca 26mm, sing cocog kanggo kaca isolasi.
3,6m * 2.2m patang lawang standar saben bahan habis 93kg;


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Sliding door and window

      Geser lan jendhela

      Sliding door minangka lawang kulawarga sing umum, sing bisa ditolak lan ditarik. Kanthi pangembangan teknologi lan macem-macem cara dekorasi, fungsi lan ruang lingkup geser lawang saya maju saka permukaan piring tradisional nganti kaca, kain, rotan, profil paduan aluminium, saka lawang geser, lawang lempitan menyang lawang pemisahan. Apa jedhing meter persegi utawa kamar panyimpenan sing ora teratur, angger lawang geser diganti, ora preduli ...

    • Vertical sliding door and window

      Geser lan jendhela geser vertikal

      Jendela geser bisa dipérang dadi jendhela geser horisontal lan windows geser vertikal miturut arah geser sing beda. Jendela geser horisontal kudu disetel nganggo alur alur ing ndhuwur lan ing ngisor sash jendela, lan jendela geser vertikal butuh katrol lan langkah-langkah keseimbangan. Jendela geser duwe kaluwihan yen ora ngenggoni ruangan njero ruangan, tampilan sing apik, rega ekonomis lan panyegelan sing apik. Nggunakake rel slide bermutu tinggi, dorong alon-alon, ...

    • Insulated home floor spring door

      Lawang spring lantai ngarep sing terisolasi

      Lawang musim semi sing terisolasi minangka lawang otomatis, lan trek kasebut digawe saka kekuatan dhuwur lan aluminium tahan aus. Bisa dipotong kanthi gampang, lan uga ing toko-toko lan papan liyane kanthi macem-macem ambane, bisa diatur ing situs lan dipasang kanthi ukuran paling apik. Dawa unit dhasar yaiku 2.5m. Pangopènan saben dinane 1. Sawise dipasang lawang lan jendhela, film protèktif ing permukaan profil bakal dicopot wektu lan diresiki; Yen ora, numbe gedhe ...

    • luxury door

      lawang kemewahan

    • Insulated home sliding doors and windows

      Pintu lan jendela geser omah terisolasi

      Saiki ing macem-macem lingkungan beda-beda bakal digunakake lawang lan jendhela isolasi panas, alasan utamane yaiku duwe kinerja isolasi panas sing apik, ing proses aplikasi ora butuh perawatan khusus, duwe ketegangan sing apik, lan uga bisa nggayuh sing apik efek anti banyu lan tahan api, keamanan uga bakal nggayuh standar sing luwih dhuwur. Amarga kinerja isolasi termal sing apik banget lan efek isolasi swara lan nyuda swara, mula ...

    • business gate

      gerbang bisnis