• banner

Aluminium Extrusions LED

  • Aluminum LED Extrusions

    Aluminium Extrusions LED

    Deskripsi Produk Ekstrusi LED, uga diarani profil LED, omah utawa saluran sing diekstrusi, minangka basis kanggo kabeh perlengkapan LED KLUS. Ekstrusi dikumpulake bebarengan karo strip LED lan aksesoris kanggo ngrampungake perlengkapan LED- supaya kita bisa nggedhekake aplikasi lan panggunaan sing kasedhiya kanggo strip cahya LED. kita nyedhiyakake tampilan gaya lan rampung kanggo lampu kelas spesifikasi perumahan lan komersial. Amarga fitur sing bisa diadaptasi, ekstrusi LED bisa ...