• banner

Heatsink aluminium

  • Aluminum heatsink

    Heatsink aluminium

    Deskripsi Produk Heatsink aluminium minangka produk sing paling akeh digunakake kanggo solusi termal. Aluminium (Aluminium) minangka logam nomer loro sing paling akeh digunakake ing donya sawise Iron. Sawise oksigen lan silikon, aluminium minangka elemen sing paling umum ing kerak bumi. Properti sing nggawe heatsink aluminium populer kalebu: Konduktivitas termal lan listrik sing apik Kapadhetan endhek kanthi kapadhetan ~ 2,700 kg / m3 Bobot sithik Kekuwatan dhuwur antara 70 lan 700 MPa Malleabilitas gampang mesin gampang ...