• banner

windows aluminium & lawang

  • wall cabinet door
  • sun room
  • sliding door
  • overhang door
  • luxury door
  • heavy sliding door
  • casement door
  • business gate
  • Vertical sliding door and window

    Geser lan jendhela geser vertikal

    Jendela geser bisa dipérang dadi jendhela geser horisontal lan windows geser vertikal miturut arah geser sing beda. Jendela geser horisontal kudu disetel nganggo alur alur ing ndhuwur lan ing ngisor sash jendela, lan jendela geser vertikal butuh katrol lan langkah-langkah keseimbangan. Jendela geser duwe kaluwihan yen ora ngenggoni ruangan njero ruangan, tampilan sing apik, rega ekonomis lan panyegelan sing apik. Nggunakake slide slide kelas dhuwur, dorong alon-alon, mbukak fleksibel. Kanthi potongan ...
  • Sliding door and window

    Geser lan jendhela

    Sliding door minangka lawang kulawarga sing umum, sing bisa ditolak lan ditarik. Kanthi pangembangan teknologi lan macem-macem cara dekorasi, fungsi lan ruang lingkup geser lawang saya maju saka permukaan piring tradisional nganti kaca, kain, rotan, profil paduan aluminium, saka lawang geser, lawang lempitan menyang lawang pemisahan. Apa jedhing meter persegi utawa kamar panyimpenan sing ora teratur, angger lawang geser diganti, ora preduli kepiye wae ruangane ...
  • Insulated home sliding doors and windows

    Pintu lan jendela geser omah terisolasi

    Saiki ing macem-macem lingkungan beda-beda bakal digunakake lawang lan jendhela isolasi panas, alasan utamane yaiku duwe kinerja isolasi panas sing apik, ing proses aplikasi ora butuh perawatan khusus, duwe ketegangan sing apik, lan uga bisa nggayuh sing apik efek anti banyu lan tahan api, keamanan uga bakal nggayuh standar sing luwih dhuwur. Amarga kinerja isolasi termal sing apik banget lan efek isolasi swara lan nyuda swara, mula digunakake ing ...
  • Insulated home folding door

    Lawang lempitan omah terisolasi

    Desain sistem alur standar Eropa, apik lan apik banget, ora ana bolongan proses bocor; Ana macem-macem gaya kombinasi lan macem-macem bentuk sing bisa dipilih. Struktur profil nyadari telung struktur rongga, lan struktur rongga multi duwe insulasi swara dhuwur lan efek hemat energi sing akeh (Kayadene: insulasi panas, adhem, adhem, energi panas ora gampang diluncurake, lsp); Kinerja anti nyolong, nggunakake engsel (engsel) kanggo mbukak, multi titik kunci struktur kanggo ...