• banner

Pangobatan lumahing aluminium

  • Wood grain transfer

    Transfer gandum kayu

    Profil transfer gandum kayu adhedhasar prinsip sublimasi suhu tinggi lan penetrasi panas adhedhasar lapisan bubuk utawa lukisan elektroforetik, kanthi panas lan tekanan, pola gandum kayu ing kertas transfer utawa film transfer kanthi cepet ditransfer lan ditembus menyang profil sing wis disemprot utawa dicet elektroforetik. Iki nggawe lawang lan jendhela profil paduan aluminium profil gandum kayu sing diprodhuksi dening Fuxuan duwe tekstur sing jelas lan pangertene telung dimensi sing kuwat, lan bisa luwih apik nggambarake rasa alami gabah kayu, sing minangka bahan hemat energi lan lingkungan alami sing apik tinimbang kayu tradisional .

  • electrostatic powder coating

    lapisan bubuk elektrostatik

    Kita bisa nggawe kabeh jinis perawatan lumahing Miturut sing disenengi pelanggan, Surface Treament: Mill-Finished, Anodizing, Powder Coating, Electroforesis, Grain Wood, Polishing, Brushing etc.

    Werna: Silver, Champage, Bronze, Golden, Black, Sand wedhi, Asam Anodized lan alkali utawa Customized lsp.

  • Anodizing

    Anodizing

    Kita bisa nggawe kabeh jinis perawatan lumahing Miturut sing disenengi pelanggan, Surface Treament: Mill-Finished, Anodizing, Powder Coating, Electroforesis, Grain Wood, Polishing, Brushing etc.

    Werna: Silver, Champage, Bronze, Golden, Black, Sand wedhi, Asam Anodized lan alkali utawa Customized lsp.