• banner

Tabung Persegi Aluminium

Katrangan singkat:

Tabung Persegi Aluminium 6082T6 minangka alun-alun alun-alun Aluminium berbentuk 6082 persegi. Paduan iki ana ing kulawarga aluminium-magnesium-silikon (6000 utawa 6xxx seri). Iki minangka salah sawijining paduan sing paling populer ing seri.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Tabung Persegi Aluminium 6082T6 minangka alun-alun alun-alun Aluminium berbentuk 6082 persegi. Paduan iki ana ing kulawarga aluminium-magnesium-silikon (6000 utawa 6xxx seri). Iki minangka salah sawijining paduan sing paling populer ing seri.

6082 Aluminium Alloy biasane dibentuk kanthi ekstrusi lan gulung, nanging minangka paduan tempa ora digunakake nalika casting. Uga bisa ditempa lan klambi, nanging iku ora umum karo paduan iki. Ora bisa kerja keras, nanging umume diolah panas kanggo ngasilake suhu panas sing luwih dhuwur nanging duktilitas ngisor.

Migunakake

Panggunaan umum Aluminium Square Tube 6082T6 kalebu:
Aplikasi / Trusses / Bridges / Crane / aplikasi Transport / Skip Ore / Barel bir sing ditekan banget

Tabung Alun-Alun Aluminium 6063T6 minangka alun-alun alun-alun 6063 Aluminium. Paduan iki umume diarani paduan arsitektur.

Dikembangake minangka paduan ekstrusi, 6063 Aluminium Alloy nduweni sifat tarik sing cukup dhuwur, karakteristik finish sing apik banget lan tahan karat sing dhuwur.

Iki minangka salah sawijining paduan sing paling cocog kanggo aplikasi anodisasi kalebu anodizing jas keras kanggo tabung silinder udara.

Migunakake
Panggunaan umum Aluminium Square Tube 6063T6 kalebu:
Aplikasi Arsitektur / Ekstrusi / Bingkai Jendhela / Pintu / Fittings Toko / Tubing Irigasi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Aluminium Round Bar

      Bar Babak Aluminium

      Deskripsi Produk Aluminium Round Bar 6063T6 yaiku bar Alloy Aluminium 6063 sing bunder. Paduan iki umume diarani paduan arsitektur. Dikembangake minangka paduan ekstrusi, 6063 Aluminium Alloy nduweni sifat tarik sing cukup dhuwur, karakteristik finish sing apik banget lan tahan karat sing dhuwur. Iki minangka salah sawijining paduan sing paling cocog kanggo aplikasi anodisasi kalebu anodizing jas keras kanggo tabung silinder udara. ...

    • Aluminium Conveyor line

      Baris Konveyor Aluminium

      Wuku sifat mekanik sing apik, lan gampang dipasang. Apa sampeyan conveyor roller, conveyor chain driven utawa conveyor belt, kabeh disesuaikan supaya pas karo konfigurasi apa wae. Sederhana lan hemat biaya. Wangun konveyor rol tanpa biaya murah nggunakake komponen framing standar. Gampang dipasang; ora dibutuhake mesin. Ngidini ngganti rol individu tanpa ngilangi kabeh sistem. Ekspansi sing luwih dhuwur, milih ...

    • Aluminium Hexagon tube

      Tabung Hexagon Aluminium

      Aplikasi Industri Tabung Aluminium Aerospace / Otomotif / Produk perawatan kesehatan / Elektronik / Olahraga santai / mebel ruangan / aksesoris kelautan Kelas 6000 Seri Bentuk Hexagon tabung Perawatan Lumahing Anodized Length 1000mm - 6000mm Mesin panggunaan, mobilitas Alkohol standar Kekerasan Utawa Ora Alloy Temper T3 - T8 Alloy 6061/6063/6005/6082

    • Aluminium Round Tube

      Tabung Babak Aluminium

      Deskripsi Produk Aluminium Round Tube 6063T6 yaiku Alloy Aluminium 6063 berbentuk pipa. Paduan iki umume diarani paduan arsitektur. Dikembangake minangka paduan ekstrusi, 6063 Aluminium Alloy nduweni sifat tarik sing cukup dhuwur, karakteristik finish sing apik banget lan tahan karat sing dhuwur. Iki minangka salah sawijining paduan sing paling cocog kanggo aplikasi anodisasi kalebu anodizing jas keras kanggo tabung silinder udara. ...

    • Aluminium Channel

      Saluran Aluminium

      Deskripsi Produk Aluminium Channel 6063T6 minangka saluran Alloy Aluminium 6063. Paduan iki umume diarani paduan arsitektur. Dikembangake minangka paduan ekstrusi, 6063 Aluminium Alloy nduweni sifat tarik sing cukup dhuwur, karakteristik finish sing apik banget lan tahan karat sing dhuwur. Iki minangka salah sawijining paduan sing paling cocog kanggo aplikasi anodisasi kalebu anodizing jas keras kanggo tabung silinder udara.

    • Aluminum LED Extrusions

      Aluminium Extrusions LED

      Deskripsi Produk Ekstrusi LED, uga diarani profil LED, omah utawa saluran sing diekstrusi, minangka basis kanggo kabeh perlengkapan LED KLUS. Ekstrusi dikumpulake bebarengan karo strip LED lan aksesoris kanggo ngrampungake perlengkapan LED- supaya kita bisa nggedhekake aplikasi lan panggunaan sing kasedhiya kanggo strip cahya LED. kita nyedhiyakake tampilan gaya lan rampung kanggo lampu kelas spesifikasi perumahan lan komersial. Amarga aku ...