• banner

Rak Aluminium

  • Aluminium Shelf

    Rak Aluminium

    Keterangan Produk Ketahanan suhu tinggi, tahan korosi, resistensi abrasi. Cocog kanggo gudang sing resik, sifat mekanik sing apik, kekuatan sambungan sing dhuwur lan kapasitas bantalan sing dhuwur. Lahane apik lan tahan korosi. Workbench profil aluminium slot T fleksibel bisa nampung fasilitas pencahayaan lan papan tambahan supaya bisa dibangun kanthi cepet. Gampang dipasang; ora dibutuhake mesin; rapi lan rapi. Nduwe rak sing bener iku integral karo efisiensi ...