• banner

Baris Konveyor Aluminium

  • Aluminium Conveyor line

    Baris Konveyor Aluminium

    Wuku sifat mekanik sing apik, lan gampang dipasang. Apa sampeyan conveyor roller, conveyor chain driven utawa conveyor belt, kabeh disesuaikan supaya pas karo konfigurasi apa wae. Sederhana lan hemat biaya. Wangun konveyor rol tanpa biaya murah nggunakake komponen framing standar. Gampang dipasang; ora dibutuhake mesin. Ngidini ngganti rol individu tanpa ngilangi kabeh sistem. Ekspansi sing luwih dhuwur, opsional nambah komponen lan modifikasi sederhana.