• banner

Profil konstruksi aluminium

  • Aluminium construction profiles

    Profil konstruksi aluminium

    Deskripsi Produk Profil Aplikasi Profil Aluminium Ekstrusi Profil Ekstrusi Aluminium minangka jinis pangolahan deformasi ing pabrikan aluminium, minangka cara kanggo mbentuk. Sawise anodisasi, permukaan profil aluminium ekstrusi T-slot apik banget. Digunakake kanthi akeh ing pager peralatan, bingkai papan aluminium, tampilan, pager, rak panyimpenan, conveyor, workbench, lini perakitan lsp. Apa digunakake kanggo pabrik peralatan asli lan / utawa pangguna pungkasan, kita ngasilake aluminium ...