• banner

Profil konstruksi aluminium

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Kasus Aplikasi Profil Aluminium sing Diekstrusi
Profil Aluminium sing diekstrusi minangka jinis pangolahan deformasi ing pabrikan aluminium, minangka alat kanggo mbentuk bentuk.

Sawise anodisasi, permukaan profil aluminium ekstrusi T-slot apik banget. Digunakake kanthi akeh ing pager peralatan, pigura papan aluminium, tampilan, pager, rak panyimpenan, conveyor, workbench, jalur perakitan dll.

Apa digunakake kanggo pabrik peralatan asli lan / utawa pangguna pungkasan, sistem profil aluminium sing diekstrusi bisa ditrapake kanthi fleksibel lan ekonomis. kita nggampangake negara peralatan komputerisasi seni kanggo mbantu pangembangan aplikasi sing paling akeh.

Argumentasi sing tenanan:
1. Kauntungan biaya
• Ora perlu mesin mekanik
• Kesalahan ing konstruksi utawa perakitan bisa diatasi kanthi luwih gampang
2. Sederhana
• Cukup pesen lan kumpul
3. Kompatibilitas
• Profil aluminium bisa digabung karo produk ing rentang liyane
4. Panampilan
• Sambungan ora katon saka njaba lan mulane ora dadi faktor sing ngganggu nalika nggunakake aksesoris
5. Resistensi
• Salib profil ora ringkih amarga bolongan bor utawa slot giling
• Profil diamanake supaya ora bisa diowahi nganggo teknologi sing nyambung
• Aplikasi kekuwatan sing optimal amarga geometri khusus
6. Piranti
• Piranti sing cukup cekap kanggo dipasang
7. Gratis
• Bisa dipotong dadi spesifikasi
• Profil aluminium ditandhani lan diuripake
8. Layanan
• Set sing nyambung bisa dipasang ing profil sawise dijaluk
• Pustaka produk CAD kasedhiya kanggo digunakake minangka pitulung konstruksi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan